Korang wajib tengok ni.... | Sembang Lyana

13 Okt 2010

Korang wajib tengok ni....

Kali ni aku nak share video klip yang aku dapat dr facebook gak... video ni aku tengok ngan en.adam tadi.... lagu untuk isteri2 (aku tak tau tajuk) by kopratasa.... en.adam suke nyanikan lagu ni untuk aku sambil main gitar,....tapi sejak gitar dah takde ni tak dapeklah dengar lagi..huhuhuh....tunggu eh bang,...sayang belikan gitar baru k....

berbalik pada video ni..alahai..terharunye aku...meleleh wei air ayak mata...kasih sayang seorang suami pada isterinya...walau apepun keadaan, ujian dan cabaran.,... semoga kami berdua pun dapat menjadi kuat seperti ini...aminnn....

jom layan...


video

5 ulasan:

  1. melly tq tinggal link. ko ingat aku lg dok?

    BalasPadam
  2. sedihnya..tanpa kita sedari suamilah best frnd kita coz dia sentiasa ada depan mata dan tahu segala hal..semoga dpt hidup bersama sehingga akhir hayat..amin

    BalasPadam

komen jangan tak komen...