37weeks | Sembang Lyana

24 Nov 2010

37weeks

Assalamualaikum sume..

skrg aku dah 37weeks..kejap je kan..hehehe... pagi tadi aku p check up... biase lah kat kenek kesihatan..punyelah lame menunggu...

update:

berat aku: pergh sgt berat ok...77.2kg..huhuuhuh...dulu mase full term ainul dan ayra pun baru 71kg+ berat...kali ni sure jenuh nak turunkan berat badan nanti..huhuuhuhuh

berat baby: baby dah besar..berat dah 2.7kg...waaa ni kalo lambat2 sgt banak mau berat 3kg++... hahahhaa

baby lak...tadi scan..kan aku last scan mase 6 bulan dulu...atdi scan...skali nampak lah testis baby..alhamdulillah...insyaallah kali ni baby boy pulak....bile cakap je dgn en.adam tadi..pergh sampai sekarang tak abis lagi tersenyum...hihiihh...

tanda2 nak bersalin...baby dah turun kat tulang pelvik...tapi akuj masih takde rase ape pun lagi...dan bak kate en.adam..agaknye baby nak kuar mase bufday ayah kot...30hb nov ni.. hahaa..best gak...beli satu kek aje...

apepun...mudah2an kelahiran kali ini dipermudahkan seperti kelahiran2 sebelum ni..aminnn...





4 ulasan:

  1. wahhhh dah nampak testis.. tahniah. dapat gak baby boy :)

    semoga dipermudahkan

    BalasPadam
  2. waa..best nya dah ada boy dan girl...:)..yana, borak2 la dgn baby suruh dia keluar 30 nov. tu..mana tau kan dia nak ikut cakap ibu dia..:)

    BalasPadam
  3. yana alahai syoknya ye nak dpt bb boy..camne aritu ko kata gurl lg..apa2 pun semoga semuanya berjalan lancar k...

    BalasPadam
  4. aritu mase 6 bulan tu kan tak nampak..dr kate mayb girl...kali ni scan nampak jelas...tu yg dr kate boy tu...

    BalasPadam

komen jangan tak komen...