Jalan-jalan di Today's Ulu Tiram | Sembang Lyana

5 Nov 2010

Jalan-jalan di Today's Ulu Tiram

Hari ni rase seronok sangat sebab dapat jalan2 anak beranak... walaupun hanya pi Today's Ulu Tiram...

Mula2 cadangnye nak bawak anak-anak pi mandi manda kat Indoor Water Park kat dalam Todays ni..skali tengok harga masuk mak ai mahai....rm20 untuk mak pak..anak2 rm15... hehehe..len kali jelah anak2 ye...lagi baik ibu beli susu n pampes korang dulu...

so kitorang pun jalan2 jelah dalam tu..walaupun banyak kedai kosong lagi... seb baik gak ade tempat mainan budak2...ainul beria2 nk masuk..rm5 unlimited time... sementara ainul main2 tu, kami makan jap kat kedai sebelah.. makanan thai..memang sedap sgt2 lah tomyam die... tapi aku makan nasi udang cendawan... abg lak makan nasi goreng pattaya..sedap lah...sebabnye, pekerja die pun dari thailand wooo...pure thai lah...memang berbaloi2...

pastu kesian kat adik ayra, kasi beli mainan sikit..nak pujuk ainul punye pasal, belikan sabun tiop2 buih belon tu...suke die main..kalo tak takmo turun dr tempat mainan tadi tu..hukhukhuk...moh layan gambo anak2...










pastu dah penat2 main, pi cosway jap cuci mata... cuci mata apepnye... cuci mata + cuci wallet..hukhukhuk..rembat r seketol beg yang cantik lagi berkilat...leh jadi beg doraemon baru aku...rm39.90 saje tolak 2rp... + beli barang2 umah sikit... dapat r satu kupon...


pastu p giant, beli barang dapur lak...

tapi memang puas hati lah p jalan2 hari ni...agaknye sebab dapat beg kot..dan dapat tengok anak2 hepi berjalan2...

oh ye..kek di bawah ni aku buat selasa lepas...untuk adik sepupu aku fatimah...ade jamuan kat seklah..1st time ni guna fondant..excited plak....hahahhaa....




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...