Diaperless: Hari ke 5 | Sembang Lyana

10 Jan 2011

Diaperless: Hari ke 5

Hahahaha..over kan..lom abis hari lagi dah nak wat report...

sebabnye....sgt excited..

Tadi Ainul yak kat toilet for the 1st time..dan tak bgtau pun dan takyah tanye pun...tetibe je de bukak seluar, pi toilet, mencangkung dan yak...hukhukhukhuk...

tapi masalahnye de yak kat lantai toilet tu..huargghhhhhh.....!

aku tak sempat nak letak potty die kat situ...takpe pasni aku letak..kang nak yak, yak lah kat dlm potty tu..

kencing pun skrg dah tak yah tanye..de kencing sendiri..so sepnjang hari ni de kencing dan yak dalam toilet..syabas bete....!

Update:


Ainul dok kat potty dr..ngah yak konon2nye..padahal baru pas yak..atas lantai toilet!

kan tadi aku kate Ainul yak sendiri kan...baru jap tadi de yak lagi...muahhaha...2 kali yak hari ni..dan di toilet...gud2....

1 ulasan:

  1. danish dulu xde potty2 yana
    ajo terus berak dlm mangkuk tu hahahaha

    BalasPadam

komen jangan tak komen...