Jom Jahit : Diapers stacker | Sembang Lyana

6 Jan 2011

Jom Jahit : Diapers stacker

Assalamualaikum...

korang...beberapa hari lepas aku ade buat diapers stacker...sgt2 lah senang ok..lagi2 kalo dah penah buat, nak buat lagi skali tu tutup mata je (tipu lah kan)



sebenonya aku nak kemas bilik..pastu tgk banyak no baju2 bersepah2 ni...so aku pun pk baik aku buat mende ni..jadinya sekarang diapers stacker aku dah selamat diletakkan tshirt2 yg dah dilipat di dalamnya...

nanti nak beli kain cantik2 sikit nak buat lagi....

korang nak try buat tak...kasi r email..nanti aku send tutorial kat korang...sebabnye aku lupe lah pulak dari mane aku dapat itu tutorial...

*aku ade try buat yg letak hanger kat atas..skali tak jadi..muahaha.last2 jadi yg bise...takpe2 len kali aku try lagi...

*diaper stacker ni aku buat pakai kain cadar yang dah tak pakai...hikhikhikhik....

13 ulasan:

  1. tabik spring kat yana...rajin sungguh!!!!

    BalasPadam
  2. nak tutorialnya...

    nanti send email kat ummi ya

    wannur84@gmail.com

    tq

    BalasPadam
  3. assalam...leh bagi saya tutorial diaper stacker yg 'chumell' tu? (^^)v

    azlina.mahamad@gmail.com

    BalasPadam
  4. salam, buleh tak e-mailkan saya tutorial untuk jahit diapers stackers tu? byk cadar lama di rumah. buleh le recycle jadi diapers stacker.
    suraya.hani2@gmail.com

    BalasPadam
  5. salam....boleh tak emailkan tutorialnye....
    diwanie_mnz84@yahoo.com.my

    BalasPadam
  6. Salam.. nak tutorial diapers stacker tu jgk ley tak? hehe.. berkenan plak nengok.. :D

    sya_eddie@yahoo.com

    BalasPadam
  7. nak tutorialnya...

    nanti send email kat diyana ya

    nodigirlzly@yahoo.com

    BalasPadam
  8. Salam.. nak tutorial diapers stacker tu jgk blh x? Boring2 tgh berpantang ni bleh jahit... Ladysmile_060709@yahoo.com.my

    BalasPadam
  9. salam sis..bole email kat sy tutorial jahit DS ni...
    uzma_batrisya@yahoo.com.my

    BalasPadam
  10. kawan2. maaf lambat reply
    boleh ikut tutorial di blog2 ini. ada pelbagai pattern boleh try
    ada yang ada pipping. ada yang ada board bawah dll

    http://makeitdoordowithout.blogspot.co.uk/2011/05/diaper-stacker.html

    http://sewbeautifulmag.blogspot.com/2011/02/shannons-elephant-diaper-stacker-with.html


    BalasPadam
  11. assalam..sis nak jugak tutorialnya (>_<)
    sha_az85@yahoo.com

    BalasPadam
  12. Boleh send email tutorial diapers stacker?? Ukuran nya camne ye? Bpe meter kain ye guna..

    BalasPadam
  13. Boleh send email tutorial diapers stacker?? Ukuran nya camne ye? Bpe meter kain ye guna..

    BalasPadam

komen jangan tak komen...