Juling-juling biji mata...! -->Applique | Sembang Lyana

11 Jan 2011

Juling-juling biji mata...! -->Applique

Assalamualaikum semua...

Aku ngah nak jahit my 2nd diapers stacker....tapi bahagian atas tu aku tgk kosong sgt..so timbul lah plan nak letak applique (sulam tampal)

So this is my first ever applique..juling2 biji mata nak jahit blind stitch..maklumlah bukan expert..kat sekolah pun takde ajo mende2 ni (sbb tu dipandang enteng sebelom ni)

Apepun hasilnye boleh lah tahan..kalo tgk dari dekat agak comot..

tapi

kalo tengok dr jauh comel jek...hikhikhik...(perasan sendiri)

ini adalah burung dan 3 ketul heart shape...

*juga dibuat malam tadi selepas anak2 tido sambil menonton sinetron si cantik dan si buruk rupa kat tv3..kekekekke


2 ulasan:

komen jangan tak komen...