New Project.. | Sembang Lyana

26 Jan 2011

New Project..

I'm very busy with the new project recently...

Project ape?

ape lagi...sewing project for sure...

i'm looking forward to sell my sewing product on facebook...

insyaallah..kalau takde aral end of this month aku akan upload gambar2 tu..

product ape je ade...

buat masa ni..ada clutch bag, coin purse/namecard holder, boxy pouch, wristlet dan cosmetic bag..

harga agak2 sesuai dengan kepayahan aku menyiapkan mende2 ni sambil berperang dengan anak2 dan terpaksa self taught how to sew all this...

tapi harga masih berpatutan..hehehe...



3 ulasan:

  1. yana, ada tutorial nak buat cadar yg bergetah dgn sarung bantal x? kalau ada, akak nak mintak bleh?

    BalasPadam
  2. salam yana,

    bagus sgt tu..

    dimana yana belajar jahit ..
    serba bolehlah

    BalasPadam

komen jangan tak komen...