Pinafore munge2 | Sembang Lyana

7 Feb 2011

Pinafore munge2


As Salam semua...gambar dia atas tu gambar mase pertungan kazen aku TEHA mase CNY yang lepas...

actually pinafore ni aku dah jahit seminggu lebih dah..pakaikan anak2 mase bufday anak kawan aku REM...

comel je pinafore ni...gambar close up takde pulak...nanti len kali aku amik eh..

mase majlis pertunangan tu juga..aku sponsor kek hantaran...first time aku wat kek salut ngan fondant ni...memang puas hati sgt walaupun hasilnya taklah kemas sgt...gambar takde..aku lupe nak snap...:(

owh.lebih kurang 4-5hari gak aku tinggal kat kampung...tak dpt fb dan blogging...dah tak dapat jahit untuk tambah item yg nak dijual gak.huhuhuuhuh

2 ulasan:

  1. kreatif sangat la ko ni yana,jeles aku wehh

    BalasPadam
  2. waaaaaaa..cantiknya ...tangan ko berseni tul la

    BalasPadam

komen jangan tak komen...