nak tayang..nak tayang...ehheheheh | Sembang Lyana

13 Apr 2011

nak tayang..nak tayang...ehheheheh

hahahha..gile riak tajuk entry ni.....

saje je nak kasi gempak..sebenonye nak tayang muka ni ha selepas sebulan makan Set B (Vitalea,Vit C, B complex dan Alfafa)

Untuk korang yang kenal aku sure taw muka aku camne kan..berjerawat..huhuuh...jerawat lak yang jenis simpan dalam tu..yang takde mata..tau2 berbonjol je kat muka...hhuuhuuh...

Tapi Alhamdulillah sejak amalkan Set B ni makin elok kulit..yelah...vit C kan diperlukan untuk pembentukan kolagen..juga untuk mempercepatkan proses penyembuhan luka...

Juga ada vitamin b5 di dalam vit b complex yang berfungsi untuk menyeimbangkan kelenjar minyak pada kulit..so secara tak langsung mengurangkan kulit berminyak..

oh tak lupa juga ade alfafa yang membantu melancarkn sistem perkumuhan...hehehehe...

muka tanpa make up...
close up..jerawat dah kering....tinggal parut je...tipulah kan kalo takde jerawat langsung..ade r sebji ni ha...tapi kecik..tak cam selalu..

pas tepek bedak, eyeliner, blusher dan lipstik..
mempoyokan diri jap nak posing..hehhehehe..jom pi keje skrg...

haaa....camne?? ni baru amik set B jek taw...lom lagi makan vit E...wahhhh kalo dah makan vit E nanti mesti gebus lagi..hehehehe...(takmo gebus badan..nak gebus kulit..hehhe)

oleh itu..sape kate set B untuk ibu menyusukan sahaja....juga sgt baik untuk kaum2 ibu dan isteri yang berniat nak menjaga kecantikan luar dan dalam.... tak caya? cubalah....

just call atau sms yana do 012-7470856 atau email ke lyana_um@yahoo.com ok...





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...