Tips: Senaman Kagel | Sembang Lyana

9 Mei 2011

Tips: Senaman Kagel

Ok...kali ni aku nak share tips untuk Senaman Kagel..pasti korang penah dengar kan..atau mungkin pernah buat senaman Kagel ni...Senaman kagel ni mampu mengecilkan bahagian pelvis dan sekaligus mampu menambah kepuasan dalam hubungan intim.

Tips Senaman Kagel:

  1. Kenalpasti dimana kedudukan otot pelvis dan bagaimana rasanya..kalau salah tak jadi tau..mana satu otot pelvis...otot pelvis tu yang kita gerakkan masa menahan kencing atau kentut..hehehhe...jangan salah eh...
  2. Kalau baru nak try..buat sikit2 dulu dengan kiraan asas...Tahan otot pelvis selama 3-5 saat then lepaskan..Rehat 5 saat then ulang lagi 5 kali...lagi lama boleh tahan lagi bagus..
  3. Senaman ni akan menjadi sangat efisyen kalau diamalkan berulangkali.
  4. Kalau dah expert, tambahkan kiraan dan ulang setiap 2 hari..contoh..tahan selama 10 saat..rehat 10 saat dan ulang 10 set.
  5. Sila buat senaman ni 3-4 kali sehari.. boleh dibuat dimana2 sahaja..masa tengok TV ke..masa driving ke.. masa tengah duduk2 rehatkan fikiran ke..masa tengah baring2 nak tido ke..masa tgh ehem..ehem..ngan en somi ke..hahaaha

Sila cuba jangan tak cuba k...

Untuk hasil yang sama..cubalah Vitamin E... tak caya..cuba dulu...dah cuba nanti, pasti jadi vitamin wajib beli setiap bulan...hehehhee



Nak cuba..SMS atau call yana di 012-7470856 atau email ke lyana_um@yahoo.com untuk penerangan percuma atau untuk order


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...