Cinch untuk kurus..perlukah yang lain lagi..rahsia turun 4 kg dalam 4 hari..! | Sembang Lyana

14 Sep 2011

Cinch untuk kurus..perlukah yang lain lagi..rahsia turun 4 kg dalam 4 hari..!

Ya.... masih perlu...

Seperti yang yana beritahu dalam entry sebelum ni...yana telah 4 hari consume cinch shake dan turun sebanyak 4 kg kan...

tapi yana juga telah ingatkan, bukan setakat minum cinch sahaja..!

dan hari ini yana akan dedahkan apa lagi yang yana makan untuk kurus dengan banyak..!!!


ok..of coz lah ade cinch kan..tahukah anda...cinch mengandungi leucine yang memelihara otot..jadi..hanya lemak2 yang dibakar..bukan memusnahkan otot2 kite,...so..bila anda dah kurus nanti..takdelah kulit2 dan otot menggeleber..sebab otot terpelihara :)


yana juga mengambil lecithin..berfungsi untuk memecahkan lemak2 kepada bentuk yang lebih kecil dan lebih besar luas permukaan lemak untuk dibakar...hehehhee


tapi.....sebelum tu...

yana telah makan herblax
berfungsi sebagai detox... bila usus kita dah bersih...penyerapan nutrien pun lebih mudah dan optimum.. tahukah anda... kunci untuk kurus adalah detox..!

yana juga mengambil Fiber Plan

selain berfungsi untuk melancarkan penghadaman... fiber juga berupaya menyerap lebihan air dan lemak dalam badan... dan memberi rasa kenyang lebih lama...

dapatkan set ini dengan PERCUMA SHAKER....!


Anda berminat atau ingin dapatkan consultation percuma dan harga menarik? Sila SMS atau call yana di 012-7470856 atau email ke lyana_um[at}yahoo[dot]com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...