Jom cantik cara Ayu Raudhah | Sembang Lyana

20 Ogo 2011

Jom cantik cara Ayu Raudhah

As salam semua..kali ni nak share pasal vivix....kalau cakap nak canti,,,sume orang nak cantik kan..kalau cakap nak sihat, semua orang pun nak sihat juga kan,... tapi camne nak cantik tapi sihat???

kali ni nak share rahsia kesihatan dan kecantikan pelakon Nur Kasih, AYU RAUDHAH adik Rozita Che Wan

ayu-raudhah-bertudung

cantik kan....!!!!

Ayu Raudhah, dalam salah satu tipsnya, mengambil minuman VIVIX daripada Shaklee sebagai suplemen harian beliau.

yoursupermom_vivix

Antara lain tips-tips yang diamalkan oleh Ayu Raudhah sendiri:

Tips kecantikan wajah
- Membersihkan dan menjaga muka dengan kerap
- menyapu ais pada muka untuk merawat kulit bermasalah
- Menjalani rawatan muka dari produk2 yang dipercayai

Tips kesihatan rambut
- menggunakan daun bunga raya

Tips kesihatan tubuh badan

- menjaga pemakanan
- melakukan senaman (bangkit tubi 50 kali sebelum tidur)
- mengamalkan sirap
Shaklee (Vivix)

VIVIX merupakan tonik anti-penuaan pelbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang menghidapi diabetes, arthritis, gout, dan macam-macam lagi. Mengandungi resveratrol yang dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegah penuaan berlaku dengan pantas.

Walaubagaimanapun, pengambilan VIVIX adalah tidak dibenarkan untuk kanak-kanak, wanita hamil dan yang sedang menyusukan bayi.

Harga sebotol VIVIX ialah RM380. Boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut tentang VIVIX dan membuat pesanan.


______________________________________
wow terujanya saya baca... rasa nak gi beli VIVIX sekarang gak.. (malangnye i sedang menyusukan anak sekarang..hehehehe)


Anda berminat atau ingin dapatkan consultation percuma? Sila SMS atau call yana di 012-7470856 atau email ke lyana_um[at}yahoo[dot]com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...