Turun 4 Kg dalam masa 4 hari...! | Sembang Lyana

23 Ogo 2011

Turun 4 Kg dalam masa 4 hari...!

As salam semua..

nak cite ni..untuk pengetahuan semua, yana sekarang dalam proses mengecilkan badan.. dan yana consume cinch shake ini...

dan alhamdulillah..kesannya amatttt memberangsangkan.... dalam masa 4 hari yana dah hilang 4kg berat badan...

mungkin ada yang anggap, biasa lah turun berat masa puasa ni...tapi tidak pada yana... yana TIDAK kehilangan berat badan langsung sepanjang berpuasa... tapi berat tu mantain je 73kg..! dan skrg sudah 69kg...!

TAK SABAR NAK TURUN KE ANGKA 5 pulak..!
doakan yana ye kawan2...

tapi bukan setakat cinch shake yang yana makan..ade lagi.....

kalo nak tau, leh PM di facebook atau SMS ke 0127470856 ok...


oh ya..cinch shake cuma berharga rm173(EM) (^_^)

Anda berminat atau ingin dapatkan consultation percuma dan harga menarik? Sila SMS atau call yana di 012-7470856 atau email ke lyana_um[at}yahoo[dot]com

3 ulasan:

  1. wow.. sekilo sehari tuh.. just be extra careful with this kind of product

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  3. aku nk gak kalau blh turun 4kg :)

    sempena bulan baik ni, saya dengan rendah diri memohon ampun dan maaf atas keterlanjuran kata atau kekasaran bahasa

    salam aidilfitri daripada
    Tinie-Aelek-Fatin-najwa

    BalasPadam

komen jangan tak komen...