Shaklee Trial Pack & Full Pack Cash-On-Delivery (COD) berdekatan anda.. | Sembang Lyana

7 Okt 2011

Shaklee Trial Pack & Full Pack Cash-On-Delivery (COD) berdekatan anda..

Sekarang ni dah takyah risau dah mana nak cari Euphoria Trial Pack.

..normal mode of delivery adalah melalui Pos Laju atau GDex

.tetapi jika anda ingin COD .(Cash on Delivery)....anda boleh pick up sendiri dari saya atau anak2 buah saya ni....anda juga boleh dapatkan supplemen Full Pack dari stok di rumah kami..(depends on supplemen yang glemer lah yer)

INI YANA


Yana/ Lyana/ Mely
HandPhone: 012-7470856
COD Area: Tebrau, JB, Ulu Tiram, Plentong

_________________________________________________________________________________

Shaklee di Senawang

HandPhone: 0133176763
COD Area:Senawang, Seremban

__________________________________________________________________________________

Shaklee di Serdang

Noor Haniziah/ Hani
HandPhone: 019-3960522
COD: Serdang
___________________________________________________________________

Shaklee di Jitra


Atika/ Ika
HandPhone: 012-4282856/010-6022271
COD: Jitra

____________________________________________


NEXT
.
.
.
Ini mungkin anda...

.Ada sesiapa nak join?
nak dptkan side income?
Nak merasai nikmat kesihatan seiring dgn menjana pendapatan seisi rumah mencecah 5 angka?..
__________________________________________________

Apa2 pun nak senang bukan mudah. Umpama membina rumah, menanam pokok.. Semuanya memerlukan masa kesabaran dan minat.. InsyaAllah apa yang anda impikan, mulakan dari sekarang,...bayangkan diminda anda kerana dgn kuasa minda, tiada yang mustahil, InsyaAllah....
Utk cerita lanjut, sila email atau hubungi saya di 012-7470856.Latihan dan bimbingan disediakan melalui emel,phone call... (takyah susah2 dtg meeting) .. dan untuk yang berada di Indonesia...tunggu kedatangan Shaklee yang bakal menggegarkan Indonesia.... dan.. (banyaknya dan ....). dan bg yg diluar negara .. boleh kirim kat saudara/kawan2 atau as usual...saya akan menggunakan khidmat saudara2 PosLaju....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...