Suami terkejut... salad layu kembang kembali dan rangup dimakan.... | Sembang Lyana

3 Okt 2011

Suami terkejut... salad layu kembang kembali dan rangup dimakan....

As salam.. kali ni yana nak share satu testimoni dari ibu yang sgt berpuas hati dengan Basic H...testimoni ini diambil dr group tertutup kami.. SHaklee GBS :)


Selama ni sy hanya membaca komen² dan bahan bacaan dr blog kak Cery MamaFaiz dan jga group SHAKLEE GBS ttg Basic H..arini sy plak yg memberi testimonial..smlm sy rendam salad yg dh layu dgn bbrp titik basic H, selang bbrp minit salad tu dh kembang dan rangup dimakan..mmg terkejut..suami smpi tnya brp hrg Basic H tu..huhuhu..kwn² yg blm ade Basic H blh lah bli lps ni..byk kegunaannya..TQ kak cery... ;)- norhana masron
haaa.... jom buktikan sendiri....
BASIC H.. 1001 kegunaan... RM 47 termasuk pos..berbaloi2....
Anda berminat atau ingin dapatkan consultation percuma? Sila SMS atau call yana di 012-7470856 atau email ke lyana_um[at}yahoo[dot]com

2 ulasan:

komen jangan tak komen...