Alhamdulillah.. syukur sangat dipertemukan dengan SHAKLEE... | Sembang Lyana

26 Mei 2012

Alhamdulillah.. syukur sangat dipertemukan dengan SHAKLEE...

As salam semua.. hari2 dok cite pasal produk je kan.. hari ni nak cite penglibatan yana dalam biznes Shaklee ni..
Actually yana dah lama juga kenal SHAKLEE ni.. since baca blog upline yana, Kak Cery... masa tu sekadar silent reader je pun..then yana dan en.adam berfikir2, kami perlukan SIDE INCOME untuk memberi lebih keselesaan pada keluarga kami.. dan kebetulan.. en.Adam pun berkerja menjual supplement (bukan shaklee).. so yana decide better yana jual SHAKLEE...
so.. yana pun contact kak cery..terus nak jadi member..dan beli full pack untuk penyusuan (kebetulan yana pun sedang menyusukan Aidil).. dan memang berrkesannnnn sgt untuk yana..bukan setakat susu lebih pekat, banyak, aidil cepat kenyang, malas jerawat yana pun makin berkurangan, masalah resdung, elergik pada makanan laut pun settle ok..!
Bisnes apa2 pun perlukan usaha kan..pada awal2 penglibatan yana dalam biz ni, 14 BULAN YANG LEPAS... yana cuma dapat BONUS 2 angka je.. but yana keep sharing dalam facebook dan blog ini.. alhamdulillah.. walaupun agak lambat dan slow yana ni,. tapi sedikit2 pendapatan BONUS shaklee yana meningkat kepada 3 angka dan seterusnya ke 4 ANGKA seperti sekarang...dan insyaallah akan terus meningkat setiap bulan.. :)
Terus terang..yana rasa sangat bersyukur sangat dipertemukan dengan kak cery dan Shaklee.. kehidupan kami sekeluarga sangat berubah.. anak2 lebih gembira.. yana dapat membeli sebuah kereta untuk kegunaan sendiri.. dan insyallah.. bulan dec 2012 nanti yana nak beli rumah pula.. apepun.. perjalanan yana masih panjang lagi,...kejayaan yang dikecapi baru secebis...
Kepada kawan2 yang berniat dan berazam untuk mengubah kehidupan dan menambah pendapatan.. marilah bersama2 yana.. insyaallah anda akan di GUIDE untuk berjaya.. yang penting anda ada KEINGINAN, KEAZAMAN dan IMPIAN...
akhir kata..kalau tak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya.. kalau takde ujian dan ranjau sepanjang jalan.. kuranglah nikmat dan manisnya kejayaan tu..kan..kan.. :)
Anda ingin berjaya juga.. sila PM yana di facebook (Lyana Mansor) atau SMS yana di 012-7470856

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...