Semua nak cantik..gebus..anjal.. sebelum raya kan..kan... | Sembang Lyana

11 Jun 2012

Semua nak cantik..gebus..anjal.. sebelum raya kan..kan...

Haaa.... sape nak CANTIK... GEBUS.. ANJAL sebelum RAYA Aidilfitri nanti? angkat tangan...! (ceh macam i leh nampak..heheh)

tahukah anda.. bulan ni ade PROMO VITAMIN E.. ?

selalu kita jumpe produk kecantikan yang claim mengandungi vitamin E kan.dalam shampoo lah.. dalam lipstick lah.. dalam pencuci muka lah.. dlm krim malam lah.. tapi inginkah anda jika diberi pilihan untuk mendapatkan PURE vitamin E..?

MESTI LAH NAK KAN...KAN... (i tau sbb i pun nak..heheh)

dan kami ada apa yang anda inginkan itu...

SHAKLEE VITA E COMPLEX


Kenapa Vitamin E shaklee berbeza dengan Vitamin E yang lain dipasaran?

-Vitamin E shaklee adalah dari sumber semulajadi (tumbuhan).. wujud dalam bentuk d-alpha-tocopherol (bukan sintetik ok..)
-dilengkapi dengan selenium untuk meningkatkan penyerapan vitamin E
-mengandungi 400IU.cukup untuk keperluan harian..

Kenapa nak amik vitamin E?

-untuk kulit CANTIK of cos...hehehe
-ia juga bersifat anti radang.. so. agak2 kalau ade jerawat kat muka tu.. pecahkan dan sapu kat muka sebelum tido.. esok pagi sure JERAWAT KECUT...
-antioksidan yang tinggi... meneutralkan radikal bebas..jadi sangggggaaaat sesuai untuk AWET MUDA..
-ia juga dapat menganjalkan kulit.. mengurangkan PARUT
-vitamin E juga mengurangkan risiko Alzheimer.. (nyanyuk)
-merendahkan kadar KOLESTROL
-mengurangkan risiko KANSER
-vitamin "cinta" untuk hubungan suami isteri.. aaawwww... (so suami2 pun leh makan ok..).. ehem..ehem.. cer baca ni...


Kebanyakan lelaki yang mengambil Vitamin E sekurang-kurangnya seminggu sekali akan mempunyai lebih tenaga dan menikmati hubungan suami isteri berbanding yang tidak mengambilnya. Manakala wanita pula yang mengambil sekurang-kurang nya selama tiga bulan, akan membantu meningkatkan “sexual desires dan menikmati hubungan CINTA dengan lebih baik. Antioksidan yang seimbang dalam VITAMIN E bert...in menghalang penghasilan radikal bebas akibat tekanan. Nitrik oksida membantu pelancaran darah di alat sulit lelaki dan membantu ereksi yang lebih baik. Maka VITAMIN-E memang terbukti membantu lelaki terutama yang mengalami tekanan akibat kerja atau masalah kesihatan


hehehee.. best kan...

ok2.. nak cantik lagi...? leh amalkan ESP(Energizing Soy Protein) juga... waaallla...



KENAPA ESP???-sebab ESP tu sumber protein..
-protein ialah asas pembentukan sel...dan penting utnuk pembaharuan sel..
-kulit pun akan GEBUS.. dan lebih anjal.. kenapa.. sebab protein perlu untuk pembinaan OTOT..
-bukan setakat kulit.. payudara dan punggung pun leh anjal tau.. awww...hehehe...
-plus.. ia mengeyangkan..mengawal selera makan juga..dan boost energy..!

JOM CANTIK....dapatkan Vit E dan ESP..

Sila SMS atau call yana di 012-7470856 atau email ke lyana_um[at}yahoo[dot]com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...