BERPANTANG dengan SUPPLEMENT? Boleh ke? BERKESAN ke? | Sembang Lyana

13 Jul 2012

BERPANTANG dengan SUPPLEMENT? Boleh ke? BERKESAN ke?

Tadi pi klinik untuk cek darah Aina.. ade jaundis skit..
Masa ngah tunggu turn tu, ade sorang makcik tegur dan tanya2 soklan..

katanya..

TAK PERCAYA.. yana baru 5 HARI melahirkan anak.. nampak BERTENAGA dan TAK PUCAT.. tak macam anak dia (masa tu ada makcik ni sedang berehat dlm kereta)

makcik tanya MAKAN UBAT APA?

yana jawab makan SUPPLEMENT JEK..

lagi makcik tak PERCAYA bila yana jawab ni ANAK KE 4.. die ingatkan baru ANAK 2 orang.. hikhikhik

sonok kan berpantang ngan SHAKLEE... badan sihat, bertenaga, susu pun banyak..

apa yang yana amalkan?
VITALEA+B COMPLEX+VITAMIN C+ZINC + omega guard + ESP + OSTEMATRIX

nak berpantang seperti yana?
sila PM atau SMS yana di 012-7470856

Anda berminat atau ingin dapatkan consultation percuma? Sila SMS atau call yana di 012-7470856 atau email ke lyana_um[at}yahoo[dot]com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...