Joint Health Tablet.. untuk kesihatan sendi anda..! | Sembang Lyana

28 Ogo 2012

Joint Health Tablet.. untuk kesihatan sendi anda..!

As salam semua.. minggu lepas yana dah share kan tentang Shaklee Collagen Powde yang disiarkan di dalam majalan i-Sihat kan,. so hari ni yana nak share kan tentang satu lagi artikel tentang satu lagi produk baru daripada shaklee iaitu Advanced Joint Health Tablet..

untuk anda di luar sana.. tidak salah kita mulakan penjagaan sendi yang sihat sejak dr awal lagi. sebab berdasarkan pengalaman yana.. pakcik2 saudara yana ramai yang mengalami masalah sendi terutama pada lutut.. dah sgtt lah susah nak membuat kerja. even nak solat pun susah kan.. sebab tu.. selain senaman yang teratur.. makanan yang tepat juga boleh membantu..jom kita baca tentang kebaikan JHT ni..
berminat.. sila hubungu yana di
Fb : lyana Shaklee
Shaklee independent distributor
ID: 852711
SMS|Whatsapp: 012-7470856
lyana-adam.blogspot.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...