ESP sememangnye BEST.. rembat set PROMO anda sekarang...! | Sembang Lyana

10 Okt 2012

ESP sememangnye BEST.. rembat set PROMO anda sekarang...!

As salam semua.. haippp lama sungguh yana tak menulis di blog kan.. ampun lah.. bz teramat.. balik kg suami lah.. MIL datang lah.. macam2 lah.. ok ye.. yana dah abis cuti bersalin dah.. isnin lepas dah naik keje.. hhe.. cepat sungguh berlalu 3 bulan ni...

ok.. nak habaq kat semua..(mungkin ramai dah tau) bulan ni promo ESP buy 6 free 1..  best banget,,,! sebab ape? sbb ESP ni memang BEST SELLER lah..!

untuk anda2 yang belum pernah try ESP.. ni lah masanya..! kenapa ESP ni best..?

ESP merupakan sumber protein daripada soya.. jadi ia rendah lemak dan TANPA KOLESTROL.. ia juga mempunyai INDEX GLISEMIK yang rendah yang mampu mengekalkan paras gula yang rendah dalam darah.. jadi sesuai untuk anda2 yang NAK KURUS ... juga SGTTT MENGENYANGKAN...dan MEMEJAL dan MENGANJALKAN OTOT dan KULIT.. awwww... memang BESTTTTTT....!



Jadi..jangan lepaskan peluang keemasan bulan ini.. memang BERBALOI-BALOI untuk rembat 2-3 tin,. dengan harga promo ini... ingat.. promo ini HANYA UNTUK BULAN OKTOBER INI SAHAJA :)

so apa lagi.. PM atau SMS|Whatsapp yana di 012-7470856 atau email yana di lyana_um@yahoo.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...