Wajah Lebih Berseri2.. awwwww... | Sembang Lyana

27 Okt 2012

Wajah Lebih Berseri2.. awwwww...

As salam pembaca sekali.. kali ni yana nak share pengalaman yana sendiri.. sejak naik sekolah ni member2 dan kawan2 fb dan sekolah cakap muka yana nampak lebih berseri2... :D alhamdulillah.. Happy sgt...ni lah hasilnya..
ok ramai gak yang dok tanya yana amalkan apa.. terus terang.. yana memang makan banyak supplement.. semua yana bedal.. tapi untuk kulit yana amalkan pengambilan vit c, vit e, gla, Collagen dan ESP.. tak lupa juga pengambilan ESP (soy protein)

mungkin ramai yang dah tau.. ESp, Collagen, vit C dan Vit e leh dibuat masker.. anda tak pernah try??? ni yana sharekan gambar yang dishare oleh sahabat2 yana,. TERBAEK.. kan...



yana pun nak cuba amalkan secara konsisten.. nak dapatkan kulit gebus..nak hilangkan parut2 lubang2 di muka i nie.. apepun.. skrg ni kulit i dah tak berminyak2. :D

ok2.. nak dapat kulit cantik.. anjal. gebus..
jom amalkan pemakanan vitamin..pemakanan yang seimbang dan sihat serta masker :D hehehhee.. apa2pun.. jangan lupa naa.. kalau nak order supplement jangan lupa SMS|Whatsapp yana di 012-7470856 atau add yana di facebook: Lyana Mansor atau LIKE page yana Lyana: Kedai Sihat Saya



oPss.. lupa lak nak pesan.. 

PROMO ESP BERAKHIR 31 OCTOBER 2012

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...