Sembang Lyana: Oktober 2012

27 Okt 2012

Wajah Lebih Berseri2.. awwwww...

As salam pembaca sekali.. kali ni yana nak share pengalaman yana sendiri.. sejak naik sekolah ni member2 dan kawan2 fb dan sekolah cakap muka yana nampak lebih berseri2... :D alhamdulillah.. Happy sgt...ni lah hasilnya..
ok ramai gak yang dok tanya yana amalkan apa.. terus terang.. yana memang makan banyak supplement.. semua yana bedal.. tapi untuk kulit yana amalkan pengambilan vit c, vit e, gla, Collagen dan ESP.. tak lupa juga pengambilan ESP (soy protein)

mungkin ramai yang dah tau.. ESp, Collagen, vit C dan Vit e leh dibuat masker.. anda tak pernah try??? ni yana sharekan gambar yang dishare oleh sahabat2 yana,. TERBAEK.. kan...



yana pun nak cuba amalkan secara konsisten.. nak dapatkan kulit gebus..nak hilangkan parut2 lubang2 di muka i nie.. apepun.. skrg ni kulit i dah tak berminyak2. :D

ok2.. nak dapat kulit cantik.. anjal. gebus..
jom amalkan pemakanan vitamin..pemakanan yang seimbang dan sihat serta masker :D hehehhee.. apa2pun.. jangan lupa naa.. kalau nak order supplement jangan lupa SMS|Whatsapp yana di 012-7470856 atau add yana di facebook: Lyana Mansor atau LIKE page yana Lyana: Kedai Sihat Saya



oPss.. lupa lak nak pesan.. 

PROMO ESP BERAKHIR 31 OCTOBER 2012

10 Okt 2012

ESP sememangnye BEST.. rembat set PROMO anda sekarang...!

As salam semua.. haippp lama sungguh yana tak menulis di blog kan.. ampun lah.. bz teramat.. balik kg suami lah.. MIL datang lah.. macam2 lah.. ok ye.. yana dah abis cuti bersalin dah.. isnin lepas dah naik keje.. hhe.. cepat sungguh berlalu 3 bulan ni...

ok.. nak habaq kat semua..(mungkin ramai dah tau) bulan ni promo ESP buy 6 free 1..  best banget,,,! sebab ape? sbb ESP ni memang BEST SELLER lah..!

untuk anda2 yang belum pernah try ESP.. ni lah masanya..! kenapa ESP ni best..?

ESP merupakan sumber protein daripada soya.. jadi ia rendah lemak dan TANPA KOLESTROL.. ia juga mempunyai INDEX GLISEMIK yang rendah yang mampu mengekalkan paras gula yang rendah dalam darah.. jadi sesuai untuk anda2 yang NAK KURUS ... juga SGTTT MENGENYANGKAN...dan MEMEJAL dan MENGANJALKAN OTOT dan KULIT.. awwww... memang BESTTTTTT....!



Jadi..jangan lepaskan peluang keemasan bulan ini.. memang BERBALOI-BALOI untuk rembat 2-3 tin,. dengan harga promo ini... ingat.. promo ini HANYA UNTUK BULAN OKTOBER INI SAHAJA :)

so apa lagi.. PM atau SMS|Whatsapp yana di 012-7470856 atau email yana di lyana_um@yahoo.com