MINYAK IKAN untuk masalah ATHMA dan SELSEMA | Sembang Lyana

12 Feb 2013

MINYAK IKAN untuk masalah ATHMA dan SELSEMA

As salam alls. Skrg ni musim selsema kan. Cuaca pun sejuk kat jb ni petang asik ujan. Yana ngan anak2 pun selsema..

Ok alls.. memandangkan bulan ni PROMO OMEGA GUARD so nak cite antara kepentingan minyak ikan ni..

Tahukah korang.. omega guard mengandungi asid lemak omega 3 yang membantu MELINDUNGI kesihatan sistem PERNAFASAN.. sebab tu lah penting omega ni lagi2 kalau korang hantar anak kr TASKA.. jangkitan penyakit mudah merebak..

Anak2 yang ada masalah ATHMA pun boleh berikan omega. Ia membantu mencairkan KAHAK.. yana kasi pada Aidil gak since aidil ada athma. Alhamdulillah memang cair kahak. Pas muntahkan kahak tu lega dah die. Risau korang.. kalau nak bawak pi hospital memang kene sedut neb lah kan.

Hmm.. lagi kan tadi yana pi hospital tgk baby adik yana kat NICU. Haishhh banyakkkk kes baby pneumonia tau skrg ni. Dan antara sebab dan punca kematian baby di Malaysia ni adalah disebabkan pneumonia... ngeri ko. Anak yana ni dah lah kecik2 lagi..

So u olls. Jom grab promotion bulan ni. Harga runtuh..khasiat HEBAT.. baik untuk perkembangan otak anak2 baik juga untuk kesihatan mereka..

LOVE

Fb: Lyana Mansor
Sms/whatsapp: 012-7470856

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...