Tuesday, August 13, 2013

Selamat Hari Raya...!!

Haha tajuk klise kan. As salam semua..
Di kesempatan ni yana nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA. . maaf zahir dan batin kepada semua pembaca blog yana ni.. (tak ramai pun komen kan. Tapi selalu je yang wasap atau email atau sms nak beli shaklee melalui blog ni. Heheh.)
Cam biasa lah. Raya kami di JB.tak kemana. Pagi raya di rumah. Pastu pi umah ucu di kg depan ni. Then ke umah atok kat masai. Dan beraya sekitar sana je.
Tahun ni anak2 sangat happy dan xcited. Maklumkan mereka dah besar. Ainul dan Ayra kemain suka lagi dengar lagi raya. Siap leh hafal.. Dapat beraya. Dapat duit raya sonok sangat...!!
Tahun ni tema kami GOLD *yg tak bape nak gold. Hahah. Baju abang. Dell. Aidil beli je. Yana jahitkan 3 anak dara ni kaftan dan skirt. Utk diri sendiri dress princess line (lama ni. Sebulan dok cari pattern) semua 4 baju ini dijahit pada sehari sebelum raya (kes mak ni suka sgt keje last minit) . Pagi2 buta selepas subuh dok menampal diamond2 kat baju kaftan. Haha.
Kuih raya takda. Sume kek lapis dan kerepek sahaja.  Tapi tetiba last minit jadi ada pulak. En anwar (adik yana) bawak balik 7 telap kuih raya. Amik ko.... tetiba banyak lak kuih i.
Ok alls sampai sini sahaja. Jemput datang rumah ye semua. Rumah yana di TAMAN BUKIT MUTIARA, JB. Sebelah Bandar Dato Onn.
Oh ya jangan lupa.. bulan ini PROMO JOINT HEALTH TABLET. Utk kesihatan sendi anda..!!!
Kalau nak datang atau nak beli shaklee sila
PM|SMS |WHATSAPP 012-7470856
atau email ke lyana_um@yahoo.com

4 comments:

komen jangan tak komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...