Asthma dikalangan ibu mengandung temasuk saya..! | Sembang Lyana

19 Dis 2013

Asthma dikalangan ibu mengandung temasuk saya..!

Asthma boleh attack sapa2 je kan. terutama ibu mengandung lagi2 ibu mengandung yang mempunyai sejarah asthma sebelum hamil. cam I. hehehe
 
dan kemuncaknya.. berkampung lah daku kat HSI selama seminggu disebabkan asthma..
pengalaman ni...
tak pernah seumur hidup masuk ward sebab masalah kesihatan
tapi ni maybe Allah nak uji
mungkin juga Allah nak kasi rehat sekejap
Alhamdulillah
 
sepanjang di ward..yana pastikan cukup keperluan nutrisi
tak makan lah hai vitamin hospital
botol2 vitamin semua ada tepi katil
doctor tau ku makan Shaklee
Vitalea ada, b complex ada, vit c ada
dan sebabkan asthma ku bawak sekali
omega dan VIVIX
 
Shaklee dimana-mana
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...