Tukar Upline ?? | Sembang Lyana

28 Mei 2014

Tukar Upline ??

Assalamualaikum sahabat2 semua
mesti tertanya2 kenapa tajuk tukar upline kan?
 
sebenarnya malam tadi masa yana dok godek2 blog ni
tengok statistic
ada pulak KEYWORD yang orang search
TUKAR UPLINE
hehhhehe
 
ok kalau dalam Shaklee atau rasanya semua MLM lah kot
tak digalakkan tukar upline
kecuali
kalau dah lama sangat sampai dah lupa siapa upline
dan lupa nombor ID
TAPI
jangan lah saja2 tukar upline sebab rasa upline tak bagus
atau upline belum ada rank
 
banyakk kes yang yana jumpa
SID ingin tukar upline sebab upline tak jaga..!
biarkan je
takda ajar apa2
ohh kesian
 
sebab tu
yana selalu pesan di FB
kalau nak join member
carilah UPLINE yang betul2 berbisnes
dan betul2 boleh bimbing kita
or at least mempunyai TEAM yang boleh kita jadikan rujukn
incase kalau apa2 berlaku kan...
 
untuk adik yang search tukar upline tu
cuba Tanya diri nak bisnes untuk apa
tak kisah lah siapa pun upline you
kalau betul2 nak bisnes dan Berjaya
u pasti boleh lakukan dan mencari inisiatif
apapun.. goodluck...!
 
Master Lyana Mansor

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...