Selamat Hari Lahir Aina Mariam si budak epal | Sembang Lyana

9 Jul 2014

Selamat Hari Lahir Aina Mariam si budak epal

Selamat hari lahir anak ibu Aina Mariam.. Sekejapan masa berlalu.. 2 tahun dah aina.. Semoga menjadi anak yang solehah.. Mendengar kata.. Menyejukkan hati.. Cemerlang dan berjaya di dunia dan akhirat.. Dan dapat mendoakan ayah dan ibu. Aminn.

Kalau u olls follow yana sejak dulu mesti dapat baca serba sedikit tentang anak2 berlima ini.. termasuk lah aina..

Kisah yana melahirkan Aina dulu yana pernah post di SINI

Aina Mariam..maksudnya.. mempunyai mata yang cantik..dan Mariam, nama bonda Nabi Isa..

secantik namanya.. sama seperti kakak dan abang... Aina juga punya mata yang cantik dan besar. hehehe.. macam ibu juga (cehh.. nak jugakkk..haha)..ha cuba tengok si Aina in action
untuk pengetahuan u olls yang tak tahu.. Aina my 1st baby Shaklee.. kan yana kenal shaklee masa menyusukan Aidil.. so semasa Aina.. yana memang makan Shaklee dari sebelum peknen.. semasa peknen .. berpatang dan menyusukan..  (sampai lah sekarang)

Dan mashaAllah.tersangatlah bijak si Aina ni.. dengan izin Allah juga...

oh ya.. untuk tatapkan kawan2 semua.. lagi2 geng mommies.. muka aina sebiji cam ainul masa kecik kannnn.. hehehe... 
ini Ainul... kakak no 1. bukan Aina.. heheh..

ok untuk sahabat2 yang nak dapatkan supplement untuk kesuburan, mengandung dan berpantang boleh lah klik link di bawak ye

- SET KESUBURAN SHAKLEE
- SET MENGANDUNG SHAKLEE
- SET BERPANTANG SHAKLEE

Oh ya.. dah beli tu jangan lupa roger2 yana di 012-7470856 supaya yana boleh ajar anda cara makan dan berikan anda free exclusive consultation

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...