6 FAKTA tentang CINCH SHAKE yang anda perlu tahu...! | Sembang Lyana

28 Ogo 2014

6 FAKTA tentang CINCH SHAKE yang anda perlu tahu...!

Assalamualaikum. Ha ini lah dia antara 6 FAKTA penting yang sering ditanya tentang Cinch Shake kepada Yana. selamat membaca.

1. Cinch Shake susu untuk kuruskan badan

TIDAK. Cinch Shake adalah minuman PROTEIN daripada sumber SOYA non-GMO. Ia tidak mengandungi sebarang protein haiwan (Whey Protein). Protein tumbuhan adalah lebih mudah diserap oleh tubuh berbanding protein haiwan. Setiap hidangan Cinch Shake membekalkan anda 24gram protein. Protein penting semasa proses diet kerana ia membantu meningkatkan metabolisme dan sekaligus meningkatkan keupayaan tubuh anda membakar kalori dan lemak.

2. Minum Cinch Shake akan menyebabkan cirit-birit 

Cinch Shake walaupun mengandungi 6 gram protein bagi setiap hidangan, tetapi ia tidak menyebabkan cirit birit seperti jika anda mengambil produk kurus atau teh kurus yang lain. Cinch Shake adalah produk pengurusan berat badan dan inch loss yang sihat. Ia tidak menyebabkan anda kehilangan air dari tubuh akibat cirit birit yang memberi kesan kurus dengan cepat..!

3. Minuman protein akan menyebabkan masalah buah pinggang dan kencing manis

Oh tidak..!  Cinch Shake diperbuat daripada soya tumbuhan yang mudah diserap oleh tubuh anda dan mudah diproses oleh tubuh. Cinch Shake juga mempunyai Index Glisemik yang rendah yang menekalkan tahap gula normal dalam darah dan untuk kekalkan tahap tenaga sepanjang hari.

4. Minuman protein rasa tepung.. tak sedap..!

Cinch Shake sedap tau. My feveret perisa Cafe Latte. juga didatangkan dengan perisa Vanilla dan Coklat yang enak. Yana personally memang tak suka minuman protein bancuh-bancuh ni. Tapi terus terang Cinch Shake memang enak. Bila minum tu rasa macam minum ice blended gitu (akalu dibancuh sejuk lah)

5. Dah kurus nanti mudah naik berat badan semula

Inilah bezanya Cinch Shake dengan minuman pelangsing di luar sana. Cinch Shake tak menyebabkan anda kurus air, tetapi kurus lemak..! Diperkaya dengan LEUCINE, Cinch Shake memelihara otot anda bagi mengekalkan tahap metaboslisme untuk pembakaran lemak dan kalori. Jadi apa yang anda hilang sebenarnya adalah LEMAK, bukannya OTOT atau AIR. Dalam kebanyakan diet, anda akan kehilangan banyak otot, lemak dan air dan mengakibatkan berat badan anda bertambah semula selepas anda berhenti mengemabil produk tersebut. Tahukah anda, kesan yo-yo ini akan berterusan selagi mana anda mengambil produk yang salah..!

6. Diet nanti tak sihat

Eh..Cinch Shake tidak begitu. Setiap hidangan Cinch Shake membekalkan anda hampir 35% keperluan Vitamin dan Mineral yang anda perlu di dalam diet harian. Jadi, anda bukan sahaja kurus, tetapi juga mencukupkan tubuh anda dengan nutrisi-nutrisi penting. yeeeeaaahhhhh...

Jadi marilah bertukar kepada CINCH SHAKE dan INCH LOSS PROGRAM sekarang. Jom kurus dengan lebih sihat.

*********************
Sahabat-sahabat semua
untuk dapatkan CINCH SHAKE anda (atau INCH LOSS PROGRAM) boleh PM yana di  
atau
Whatsapp/Telegram yana di
012-7470856
*********************


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...