Langsing dengan Cinch Shake | Sembang Lyana

27 Ogo 2014

Langsing dengan Cinch Shake

Assalamualaikum
kali ni yana nak cerita pasal minuman pelangsing dari Shaklee
CINCH SHAKE

Dulu yana ada share di sini yana turun 5kg selepas 5 hari makan Cinch Shake kan..
lama dulu
dah lama tak minum Cinch Shake yang enak ni
ada 3 perisa yang Shaklee tawarkan
Cafe latte, Chocolate, Vanilla..my feveret of cos Cafe latte
 so apa lah yang bestnya Cinch Shake ni

1. Cinch Shake memelihara otot
-Kandungan LEUCINE di dalam Cinch Shake membantu anda mengekalkan otot semasa proses pembakaran lemak. Kenapa otot penting? Kerana lebih otot bermakna lebih tinggi tahap metaboslime dan ini bermakna tubuh anda lebih mudah membakar lemak..!

2. Cinch Shake Membantu pembakaran lemak
-Cinch Shake yang enak ini memberi rasa yang kenyang dan puas lebih lama. Jadi, anda kurang rasa nak makan macam-macam. kurang makan..kurang kalori intake bermakna tinggi lah peluang untuk timbunan lemak dibakar untuk ditukar kepada tenaga.

3. Cinch Shake membantu membentuk tubuh langsing
- Cinch Shaklee membantu pembakaran lemak di tubuh. Jadi, yang tinggal adalah otot-otot pejal yang membentuk tubuh yang lebih langsing.

4. Cinch Shake mengelakkan anda menggeleber
-Kandungan Leucine di dalam Cinch Shake membantu memelihara otot pejal. Oleh itu, yang dibakar semasa proses pelangsingan adalah LEMAK bukannya OTOT (seperti kebanyakan produk di luar sana). Jadi, anda mendapat tubuh yang lebih langsing TANPA MENGGELEBER

Best kan CINCH SHAKE ni.. nak lagi besttt kesannya, boleh ambil bersama Herblax, Cinch Energy Tea Mix, Lecithin dan Vitalea

#PERHATIAN: Untuk mendapatkan hasil yang diingini, anda juga perlulah makan supplemen ini dengan konsisten, beserta senaman teratur dan penjagaan makan yang rapi.
*********************
Sahabat-sahabat semua
untuk dapatkan CINCH SHAKE anda (atau set kurus) boleh PM yana di  
atau
Whatsapp/Telegram yana di
012-7470856
*********************



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...