TESTIMONI: Turun 1KG dalam 5 HARI..! | Sembang Lyana

30 Ogo 2014

TESTIMONI: Turun 1KG dalam 5 HARI..!

As salam semua
ohhh mesti nak tahu
siapa yang turun 1 KG dalam 5 HARI tu kan...
sapa lagi...
Yana lah...!!!
(note that yana start program diet pada 24 OGOS 2014)

ni gambar masa di San Francisco 2 minggu lepas
(sila jeles i amik gambo ngan Anna Frozen...!)
nak jadikan bukti nanti bila i dah kurus
boleh buat perbandingan
la ni baru turun 1 KG takyah lah tepak gambo 
wat malu mak je tau..haha

ha mesti nak tau makan ape sampai leh turun berat kan
mesti lah makan
CINCH INCH LOSS PLAN
apende???
sila lah contact yana untuk dapatkannya ok
gerenti berkesan
(jika anda betul2 ikut yang yana ajar dan makan)
inshaaAllah

so apa lagi..
jom kurun dengan sihat dan bertenaga
jommmmmmmm

*********************
Sahabat-sahabat semua
untuk dapatkan CINCH SHAKE anda (atau INCH LOSS PROGRAM) boleh PM yana di  
atau
Whatsapp/Telegram yana di
012-7470856
*********************

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...