SHaklee US Trip Part 1 | Sembang Lyana

21 Sep 2014

SHaklee US Trip Part 1

hello
assalamualaikum semua
dulu yana janji nak share pasal trip pi US kan..
ha baru kini tertunai janjinya..
ampunnnnnn...

gambo2 ni sume i cilok dari blog en suami di SINI
hehehhee..kalau rajin silalah cekitout blog beliau juga ye..
bawa anak, ali asyraf
kemas barang.. nak bawak adik Ali boleh?? ibu rinduuuu si bolat ini...

kami bertolak ke US  pada 13hb Ogos 2014

posing jap laki bini ni...

ha ni sahabat kami yang kemain hepi ha.. depa cam kami gak pi berdua.. hanimun gak lah tu..hahaha
abang aznin dan kak puteri
transit di Hong Kong kejap
perjalanan ke Los Angeles mengambil masa hampir 20 jam dari KL
perghhh kemain jauh..
yana banyak tido je..
tak sempat ku layan movie dalam flight
oh by the way..
group kami naik flight Cathay Pacific
group SHaklee ada 3 flight semuanya..

LAX
 ni gambar bersama kawan2. masing2 lepak dah..penat nak bawa keluar beg.nak melepasi kastam US yang ketat 

Los Angeles
 sempat lagi kami posing.. mat2 saleh tengokkan aje..hahaha...
JDT, LAX
en adam.. nak juga tayang JDT di sana

Dari LAX kami dibawa ke hotel

 sampai2 je.. Victor dah sambut kami. kasi kalung bunga.. soh pi makan.. memang lapo pun benonya..
Shaklee book satu ballroom khas untuk kami makan. dan semuanya makanan halal.. memang asik makan jelah kerjanya..
makanan yang agak biasa kita makan lah kan.. salmon.. pasta..

 pemandangan dari bilik

 cantik kan bili.. ala2 hanimoon gitu..hahaha.yelah datang pun berdua.. anak2 tak ikut untuk trip kali ni..kebetulan kami dapat bilik tepi..kemain luas..siap ada balkoni lagi..ops.. kami tinggal kat hotel Hilton Long Beach. Eh.. nama je LONG BEACH tapi takda lah pantai cam dalam cite BAY WATCH tu ok..hahha.. jangan pk2 lain... di LA ni..kawasan pelabuhan industri.kot lah..sbb aku nampak banyak2 kren kat tepi laut.


pemandangan lagi.. bersih sangat bandarnya. susah nak nampak sampah sarap

supplemen Shaklee
 eh.. supplemen Shaklee mana boleh tinggal.. pi bermusafir ke negara orang kene lah jaga kesihatan wei..supplemen2 ni yana bawak khas untuk pelawasan.. energy..hilangan sakit2 badan ni..dan elak dari selsema demam segala.
 tengok tu encik adam beranga..hehehe.. sebenarnya tengah tgk tv.. nampak tak coffee maker tu.. tu jelah alatan elektik yang ada.. kalau nak masak air..terpaksa lah guna tu.. eh tapi i bawak heater sendiri (tapi..kat sini electric suply tak sama ngan kita.. depa punya watt lebih rendah..so ku masak air amik masa yang lamaaaa).. kalau korang na senang  beli je water heater kat sana.. tapi pasyu kene tinggal lah.. sbb alatan elektrik kat sana tak sesuai pakai kat malaysia.

goodies bag
masa makan tadi dapat goodies bag untuk convention esok..teruja kan..!
Thanks SHAKLEE bawa kami ke sini..!

part 2? tungguuu...

LYANA MANSOR
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...