Disneyland Los Angeles | Sembang Lyana

4 Okt 2014

Disneyland Los Angeles

Assalam semua
ha entry kali ni nak tunjuk gambar-gambar semasa di Disneyland Los Angeles
untuk tatapan kawan-kawan
dan untuk kenangan daku nanti
(dan untuk jeleskan anak-anak..hahah teruk kan)

post ini adalah sambungan pada post Shaklee US Trip Part 1

Di Los Angeles, kami dibawa ke Disneyland..
happy?
maunya tak happy.. macam kanak-kanak balik dah
lagi lah sebab tak bawak anak kan...
tapi masyaaAllah kemain ramai orang
maklum lah masa kami pergi pun masih summer, dan kanak-kanak masih cuti sekolah
tau jelah kan camne kalau cuti
seb baik anak-anak tak ikut
panas weii
dah macam legoland panasnya
(ceh... kat Malaysia panas rilex je.. pi negara orang nak ngade lak kan..haha)

Disneyland Los Angeles
 cantik kan.. masuk2 je amik gambar tak abis-abis sampai lah bateri flat..

Disneyland Los Angeles

Disneyland Los Angeles
 kemain cantik bangunan-bangunan di sini. dan macam Alice in Wonderland rasa. haha

Disneyland Los Angeles

banyak juga mainan yang kami main.. tapi agak penat nak menunggunya sebab barisan panjang.. nak jumpa Elsa dan Anna je beratur hampir 2 JAM...! gile ko.. rasa nak pengsan je.. gigih kan

anna frozen, Disneyland Los Angeles

Disneyland Los Angeles, Elsa Frozen

Disneyland Los Angeles, olaf
.
sempat lah juga tengok bunga api dan parade dan main-main game dalam tu..

dan yang paling best dan wajib mestilah beli hadiah-hadiah untuk anak-anak
ELSA habis wei..! yang tinggal Anna je.. baju elsa pun abis.. sedih mak tau.. ni jelah yang mampu dapat. nak beli lagi kedai dah tutup pulak.. seharian kami di Disneyland. dari pagi sampai 10 malam. Makan pizza cheese dan french fries je.. lapo...


jeles tak.. jeles tak.. best kan.. Shaklee pi US setiap 2 tahun. inshaaAllah lagi 2 tahun nak pi lagi.. bawa anak2 pulak pasni.. amin, semoga kami dipanjangkan umur dan bis Shaklee kami terus maju dan meletop2 lagi.. amin,..amin...

jom korang kita pi sama2.. 2 tahun lagi wei.. belum terlambat untuk bermula sekarang,..

Lyana mansor
fb: lyana mansor
SMS|Whatsapp|Telegram: 012-7470856

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...