Collagen Powder Shaklee : Masker Kolagen | Sembang Lyana

17 Nov 2014

Collagen Powder Shaklee : Masker Kolagen

Collagen Powder Shaklee

U olls tau kan, Shaklee ada keluarkan produk kolagen. Shaklee Collagen Powder.
Beza Shaklee kolagen Powder dengan produk kolagen di luar sana adalah kualitinya
Shaklee Collagen Powder diperbuat dari SISIK IKAN MERAH dan kadar penyerapannya serendah 1000 Dalton (read that lebih rendah dalton, lebih mudah diserap), Juga mengandungi bahan-bahan yang memberi efek bombastik pada produk ini.

Masker Kolagen

Yana terima banyak pertanyaan tentang SHAKLEE Collagen Powder ini.
Ada juga yang bertanya camne nak jimat2 gunakannya.
Actually, Kolagen Shaklee ini perlu diminum
Shaklee sarankan selama 8 minggu untuk kesan ketara yang diharapkan sperti dalam scientific research.
tapi...ada juga yang nak bajet2 je kan..
so boleh lah try buat masker kolagen ni
*ini i yang suggest

Masker kolagen, Shaklee Collagen powder



Masker kolagen Shaklee
secubit Collagen Powder Shaklee
1/2 sudu Nutriwhite Softener Shaklee
Caranya:
Gaulkan kedua ini. dan tepek di muka sehingga kering.
Basuh dengan air suam

Tips yana:
1. jika takda Shaklee softener boleh juga gunaka toner atau air biasa je. The best efek of kos lah gunakan Nutriwhite Softener
2. Jangan lupa ambil gambar sebelum dan selepas bermasker untuk perbandingan
3. Selalu lah bersihkan tangan tu sebab nak pegang muka yang LEMBUT, Gebu itu..hehehe

Kesan Masker Kolagen Shaklee

Antara kesan yang Yana sendiri rasa dan kawan-kawan yang yang dah pernah test rasa
1. Kesan paling ketara adalah kesan whitening. Kulit kelihatan lebih cerah
2. Kulit terasa LEMBUT, HALUS , GEBU dan ANJAL
3. Tangan asik gatal nak sentuh muka..heheh.. ni tak dapat elak lah.
4. Perasan cantik..haha

Serius BEST,,,!
nak lagi best,. minum Shaklee Collagen Powder dan buat makser juga
meletop u...efek luar dalam gitu..

nak dapatkan Collagen Powder Shaklee anda ?
meh hubungi yana

Lyana mansor 
fb: lyana mansor 
SMS|Whatsapp|Telegram: 012-7470856

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...