Suami kerap letih dan penat? Ini cara isteri bijak bantu suami | Sembang Lyana

25 Nov 2014

Suami kerap letih dan penat? Ini cara isteri bijak bantu suami

Assalammualaikum semua

Suami kalian selalu tak mengadu letih, penat bila balik kerja?
Kesian kan..Yelah bila dan penat nak layan anak pun asal boleh je. nak nak kalau tengok anak-anak sepahkan rumah, tak pasal-pasal anak kene marah.

Kalau lepas makan, mandi dan jadi segar dan bersemangat semula ok lah.. tapi kalau berlarutan sampai ke bilik tidur? isteri yang makan hati...

Suami yana sendiri alhamdulillah, sejak ambil 3 produk ini memang bersemangat, kurang sakit, kurang letih. Dan yana sangat sarankan anda hadiahkan set ini untuk suami.

Ada yang kata suami saya susah nak telan pil-pil ni.. sayang-sayang sekalian, itulah tugas kita sebagai isteri.. pujuk lah suami untuk makan supplemen. Untuk kesihatan suami dan tentunya untuk kemakmuran rumahtangga. Siapa tak sayang suami oiii....

ok ini lah 3 produk hebat yang suami yana sendiri makan dan 200% suami anda akan suka dan merasa kesannya

 1. OSTEMATRIX SHAKLEE
Kadang suami duduk lama kat depan konputer, sakit pinggang kan.. atau suami kerja berat, sakit-sakit badan. Nak ini lah dia Ostematrix khas untuk tulang temulang. Dan kasi suami makan ni jangan lah mengelat nak mengurut k. Urut tu rahsia eratkan hubungan suami isteri. Kalian pun kalau rasa penat, sakit badan uruskan kerja rumah, boleh lah mengecek suami ostematrix ni..hihi

shaklee ostematrix
 2. VITALEA SHAKLEE
Ada tak suami ngadu malas nak bangun tidur, letih dan penat kat tempat kerja, kerap ngantuk di tempat kerja, atau selalu letih semasa drive jauh. Nah.. vitalea ni memang best. Vitalea adalah multivitamin, utnuk cukupkan keperluan nutrisi si dia. Selalunya kalau nak drive jauh suami yana akan makan 2bj sebelum drive. Kompom takda lah asik nak berhenti isap rokok je (sbb nak hilangkan ngantuk)
vivix Shaklee
3. VIVIX SHAKLEE
Vivix ni memang paling powerful. Kaya dengan antioksidan dan baik untuk salur darah (tahu tak, kebanyakan penyakit disebabkan masalah dengan darah tau.), oleh itu vivix ni sngat baik untuk jantung. Yang paling penting, vivix meningkatkan keupayaan mitokondria untuk penghasilan TENAGA..! Kalau suami kalian selalu lemau je..waktu bersama pun lemau juga..nah.. hadiahkan VIVIX.. trust me..! :P

untuk anda yang berniat nak hadiahkan kepada suami, yana juga boleh packingkan cantik-cantik... <3 p="">
Jom hadiahkan untuk si dia..hubungi yana segera..

Lyana mansor
Shaklee Master Coordinator
fb: lyana mansor
page: Lyana:Kedai Sihat Saya
SMS|Whatsapp|Telegram: 012-7470856
COD: Johor bahru, Pasir Gudang, Ulu Tiram, Pandan, Tebrau, Plentong

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...