Karaoke Halal | Sembang Lyana

23 Ogo 2015

Karaoke Halal

Assalammualaikum
Hehehe takda keje kan malam-malam ni. Saja nak share aktiviti kami suami isteri. 
karaoke.

Sejak awal perkahwinan lagi kami memang suka berkaraoke. Bukak laptop/google search lirik lagu yang kami nak nyanyi. Then en. Adam akan main gitar, aku nyanyi. Atau berduet lagu-lagu duet.

Best kan. Tak kisah lah suara sumbang ke ape ke takda sapa dengar, kita-kita aja dan anak-anak. Hihi. Yang penting.Kita  enjoy...!

Aku yakin korang pun ada aktiviti yang korang buat sama-sama ngan suami kan. Meh lah share. Kot lepas ni kami pun boleh buat gak.

Kesian en somi balik keje korang paksa main gitar kan. So sebelum pi keje soh telan dulu Vitalea 2 biji untuk energy dan balik keje tu jangan lah malas-malas naa sediakan secawan dua teh atau kopi. Hihi

With love,
Lyana mansor

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...