Shopping barangan IKEA, kini lebih mudah. | Sembang Lyana

21 Ogo 2015

Shopping barangan IKEA, kini lebih mudah.

Assalammualaikum semua.
Eh tajuk cam jakun gitu kan.. Maklum lah dah pindah Johor ni jauh dah dari IKEA.

Tapi sekarang bagi kami orang JB, shopping di IKEA kini lebih mudah. Thanks to my personal Shopper, Nik, yang akan ke IKEA setiap bulan. Yehaaa..

So ini lah yang sempat dirembat semasa pertama kami shopping dengan Nik. 

Total semua ni tak sampai RM100 pun u olls. Hampir semua barang-barang ini adalah barang promo. Hihihi. I loike..

Paling suka sebab dapat beli gelas dan cawan murah..!

Haaa murahhhh kan. Mana leh dapat murah camni hatta di pasar malam pun. (Eh yeke)

Ok lah. Jemput minum teh o aecawan dulu naaa. Nanti sambung update.

U olls yang nak shopping IKEA tu sale sampai 23 Ogos ni je tau. Kalau dok jauh jangan lah malas-malas cari personal shopper di facebook. InshaAllah mereka akan tolong dengan upah yang berpatutan.

Kalau nak dapatkan Shaklee pulak jangan segan-segan contact Yana ye
Lyana Mansor
Fb: lyana mansor
Whatsapp: 012-7470857


3 ulasan:

  1. mahal x sis dia pye service charge?

    BalasPadam
  2. mahal x sis dia pye service charge?

    BalasPadam
  3. Maaf kak baru perasan ada komen.
    Tak mahal sangat. Lagi banyak beli lagi murah. Adik ni memang selalu turun naik kl.

    BalasPadam

komen jangan tak komen...