Kerap demam? Anda boleh amalkan ini. | Sembang Lyana

6 Jan 2017

Kerap demam? Anda boleh amalkan ini.

KERAP DEMAM

Dulu,encik suami Yana hampir SETIAP BULAN akan DEMAM tau.

Dan lagi kebetulan, waktu demam sama pula dengan Anniversary lah, Birthday Yana lah, Birthday nak laah. Pandai kan demam tu
Tapi sejak Yana kenal Shaklee, Yana berikan abang Supplemen Shaklee juga. Untuk kurangkan masalah demam ni.

Alhamdulillah, sekarang Encik suami jarang dah demam. Setahun mungkin ada 2-3 kali je. Beza sangat kan dengan dulu.

Antara supplemen yang yana berikan pada abang

NUTRIFERON

Supplemen untuk BOOST IMMUNE ni dihasilkan dari kajian selama 40 tahun tau. Tentunya produk ni sangat berkualiti dan sangat berkesan. Boleh diamalkan seisi keluarga termasuklah anak-anak.Bila rasa-rasa nak demam tu, makan je 1-2 sachet insahAllah , dengan izin Allah, tak jadi demam.

Baca lebih tentang Nutriferon di SINI

VITA C

Kajian membuktikan, pengambilan Vitamin C setiap hari akan menurunkan kekerapa jatuh sakit akibat demam tau. Bestnya Vitamin C Shaklee adalah ia diperbuat daripada JAGUNG dan mempunyai teknologi Sustained Release dan dilepaskan sedikit demi sedikit di dalam darah selama 5 jam.

VITALEA

Multivimin TERTUA di dunia ni lengkap dengan 28 Vitamin dan Mineral yang sering kurang di dalam diet harian kita. Bila cukup nutrisi asas, tentunya tubuh kita dapat bekerja dengan optimum kan. Sangat best untuk energy juga tau.

Mudah kan. Amalkan 3 Vitamin ni je, boleh kurangkan banyakkk masalah kesihatan tau.

U olls atau ahli keluarga ada masalah kesihatan ke?
Izinkan Yana bantu
Whatsapp yana di 019-7668945

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...