Kerosakan DNA akibatkan KANSER. Dapatkan VIVIX | Sembang Lyana

15 Jan 2017

Kerosakan DNA akibatkan KANSER. Dapatkan VIVIX

Assalammualaikum korang semua..

harini yana nak cerita sikit pasal kerosakan DNA ni.. dan bagaimana ia mengakibatkan KANSER. Ramai yang ambil mudah pasal DNA, sebab benda kat dalam kan.. tak nampak. Orang lagi peka tentang kedutan, kecantikan, pemutihan kulit. Sampai lupa unit asas kehidupan yang satu ni.

DNA vs KANSER vs TELOMERE

vivix shaklee, kanser, vivix untuk kanser, shaklee johor bahru

 

Tahu tak.. Pada hujung DNA kita ni ada 'cap' yang melindungi DNA, namanya Telomere.
Semakin pendek Telomore ni, semakin rosak lah DNA tu. Alhamdulillah, DNA kita boleh repair sendiri. Dan Telomere pun akan recover semula.

Tapi..!
Selalunya DNA yang repair tu dipengaruhi juga oleh faktor luar seperti tekanan, free radikal dll.
Jadi, kemungkinan ada rantaian DNA yang tersilap.

Nah.. Masa ni lah start pembahagian sel ABNORMAL yang dinamakan SEL KANSER. Maka, merebak lah sel kanser ini bila lebih banyak mitosis (pembahagian) sel berlaku.

VIVIX MEMBANTU

Pengambilan RESVERATROL bersama POLIFENOL membantu pemulihan DNA dan mengelakkan kerosakan DNA akibat Free Radical.

Nak cantik,nak sihat, nak muda, nak sembuh, perlu rawat dan cegah dan lindungi dari peringkat DNA.

VIVIX adalah satu satunya minuman botani di dunia yang mempunyai Resveratrol dan Polifenol di dalam satu botol.

Untuk konsultasi dan order, sila hubungi Yana ya
Whatsapp
019 7668945
fb: Lyana Mansor

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...