Shaklee di hati | Sembang Lyana

13 Mac 2017

Shaklee di hati

Beberapa bulan ni, ramai anak cucu Dgems Empire yang buat comeback untuk berbisnes Shaklee semula.

Alhamdulillah

Banyak sangat company dan produk baru sekarang. Tapi mengapa Shaklee masih pilihan hati?

Bagi Yana personally selama 6 tahun ini masih setia dengan Shaklee kerana:

1. Shaklee Effect

Yana amalkan produk Shaklee sejak join Shaklee Mac 2011. Sejak menyusukan Aidil. Kemudian hamilkan Aina, Ali dan Alyana. Kesannya sangat kerata pada kulit, berat badan, kesihatan anak dan tentunya tahap energy. Maklumlah mak 6 anak kan. Kene lah extra energy sikit.

ni Yana belanja gambar 1st Baby Shaklee Yana, Aina Mariam

anak shaklee, shaklee baby, baby shaklee, shaklee effect, aina mariam

2. Syarikat yang diyakini

Shaklee belanjakan berbillion dollar tau untuk membayar bonus pada pengedarnya dan menghabiskan berjuta dollar setahun untuk penyelidikan.

Di Malaysia sendiri, ramai telah menjadi pengedar selama hampir 30 tahun. Dan yes, Shaklee tak pernah gagal untuk membayar bonus kepada pengedar pengedarnya.

Alhamdulillah, Yana sendiri dah merasai bonus 3-4-5 angka dari Shaklee sejak 2011. Tetntunya sangatttt membantu menambah pendapatan keluarga yana.

3.Selamat dan Berkesan

Antara sebab yang paling banyak yana terima dari anak cucu Dgems, bila mereka kembali dan berpaling pada Shaklee semula ialah kerana, Shaklee sangat berkesan.

Bila mencuba produk lain, bermacam macam produk, akhirnya kembali menggunakan produk Shaklee.

Di Shaklee, kami menekankan kepentingan nutrisi yang sihat. Bila badan mendapat nutrisi yang diperlukan, tentunya setiap sel tubuh akan bekerja dengan optimum . kan...

4. Aura Positif

Ni paling best. Sepanjang berbisnes Shaklee ni, Yana punya ramai kawan yang positif. Yang saling menyokong, memberi tunjuk ajar dan saling memberi semangat.

Kami juga belajar banyak benda baru, cara marketing, cara penulisan, kerohanian dll. Yang mungkin Yana takkan dapat belajar jika Yana tak kemal Shaklee dulu.

banyakk lagi nak cerita kat u olls tapi nanti lah next post ya.

kalau u olls perlukan consultation untuk pelbagai masalah kesihatan, boleh Whatsapp Yana di SINI ya

Lyana Mansor
019-7668945
fb: Lyana Mansor




1 ulasan:

komen jangan tak komen...