Sembang Lyana: MENJADI AHLI SHAKLEE

MENJADI AHLI SHAKLEE

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee
Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65*  ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM700*) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya (852711) sebagai sponsor/upline.

Yuran keahlian Shaklee
Pendaftaran ialah RM65* (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10* untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75* (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

*tidak termasuk GST

Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee
Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Benar, tak perlu maintain point atau ada pembelian. Walaubagaimanapun, anda perlu renew keahlian setiap tahun sebanyak RM30.

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?
Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee online or offline.


Apa kelebihan jadi ahli Shaklee
Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli (boleh email ke lyana_um@yahoo.com untuk mengetahui Pricelist Shaklee). Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.

Dengan menjadi ahli di bawah Shaklee2u (menggunakan ID saya sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.

Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya di 019-76608945 untuk maklumat lanjut atau terus klik link di bawah untuk terus mendaftar.

http://www.shaklee.com.my/?joinnow=852711

 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...